Εσπερίδα "Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση" την Τετάρτη 15-11-2017

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατοτικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιόλαδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) διοργανώνουν εσπερίδα με θέμα "Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση" , την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 & ώρα 17.00 στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ.

Με την εσπερίδα θα εγκαινιασθεί η έναρξη των εκδηλώσεων για τις ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ 2017, θεσμός τον οποίο έχει καθιερώσει το Διεθνές Ελαιοκομικό Συμβούλιο και θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Εξειδικευμένοι εισηγητές θα αναλύσουν το νομοθετικό πλαίσιο της χρήσης ελαιολάδου στη μαζική εστίαση, τη σημασία του ελαιολάδου στην ελληνική Μεσογειακή Διατροφή, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες προβολής του ελαιολάδου στη μαζική εστίαση, το ρόλο του ελαιολάδου στη Γαστρονομία, καθώς και τα πλεονεκτήματα του επώνυμου τυποποιημένου ελαιολάδου.

Σχετικά αρχεία: